Sendviči
Topli, kukuruzni, bezglutenski, u domaćem tijestu, s pršutom ili tunjevinom? Ma kakav god sendvič bio, samo da je hrskav!
Ako možda još ne znaš, wok je jedna od tehnika kuhanja, a kombiniranje kuhanja, prženja pa opet kuhanja recept je za ovu savršenu deliciju. Da ti više ne stvaramo zazubice, predlažemo ti da istražiš ponudu u jelovnicima naših restorana. Za tehniku se ne brini jer će ti na adresu stići nešto iznimno ukusno! Zar piletina s kineskim rezancima u teriyakiju, piletina s rižom u curry umaku, junetina u slatko-kiselom umaku ili losos s rižinim rezancima u kombinaciji s đumbirom i češnjakom ne zvuče savršeno? Ako nisi avanturistički tip, uvijek možeš odabrati piletinu u umaku od kikirikija ili jednostavno kreirati svoj wok odabirom osnovnih sastojaka, priloga i umaka.
Topli, kukuruzni, bezglutenski, u domaćem tijestu, s pršutom ili tunjevinom? Ma kakav god sendvič bio, samo da je hrskav!
Hola, que tal? Dok se prisjećaš svoje omiljene scene neke od meksičkih sapunica, počasti se tortiljom, burritom, fajitom ili nachosima.
Što je to hrskavo, krušno, toplo, okruglo, slano i sočno? Daaa, burger. Da ti damo peticu, uzmi mobitel u ruke i naruči ovu američku deliciju.