Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Znaš li za pite i slastice iz Bosančice?

Dubrovnik zna i naručuje ih online!

Znaš li za pite i slastice iz Bosančice?

Da je sada otisnuti se negdje u Bosnu i Hercegovinu i u jednoj od mnogobrojnih šarmantnih buregdžinica naručiti neku pitu. Recimo, izlet u Sarajevo ili u Mostar sada zvuči kao savršena opcija. Zamisli red slanoga pa red slatkoga negdje u srcu Baščaršije. A pita ispod sača pored mosta u Mostaru i nakon toga baklava? Mmm, baš idealno.

Ali, stat ćemo s ovim virtualnim putovanjem jer ti zapravo želimo predstaviti savršenu alternativu koja se krije u prekrasnom Dubrovniku.

Bosančica pite i slastice na dobartek.hr

Sve što ti treba jest dobartek.hr aplikacija. Kad otvoriš aplikaciju, u tražilicu upiši Bosančica pite i slastice, naruči točno ono što ti se jede i dočekaj dostavu hrane na svojoj adresi. Zamisli ti to... Jedeš u Dubrovniku, a kao da si na nekom od spomenutih mjesta.

Bosančica pite i slastice nalaze se u Dubrovniku, u ulici Iva Vojnovića 75, i nude sve što ti je sada na pameti. Ako si u nekom điru, svoju narudžbu možeš preuzeti i osobno u restoranu. Što se tiče dostave hrane na kućnu adresu, pita ti stiže veeeoma brzo.

Naruči pite na dobartek.hr

Burek, sirnica, zeljanica, krompiruša i tikvenica iz Bosančica pita i slastica izvrsna su zamjena bosanskim pitama. Kako su nam poručili iz restorana, sve pite pripremaju se u trenutku primitka narudžbe kako bi bile svježe i tople. Sigurno imaš i jogurt negdje pri ruci; idealna kombinacija!  

Osim što su pite preukusne, i cijena im je povoljna. Za više detalja otvori dobartek.hr aplikaciju i provjeri o čemu ti pišemo. Ako u Google upišeš recept za burek, dobit ćeš bezbroj rezultata što će ti otežati cijeli proces. Zato je bolje u dobartek.hr tražilicu upisati Bosančica pite i slastice i prepustiti se uživanju offline.

Besplatna dostava pita u Dubrovniku

U većini slučajeva, nakon slanog dolazi slatko, pa je red da naručiš i dostavu slastica. Kad pogledaš u jelovnik Bosančice, vidjet ćeš da se nude baklava, hurmašica, tulumba i pita od jabuka. Okusom su iste onakve kakve sad zamišljaš. Prave bosanske!

Naruči dostavu baklava na dobartek.hr

Odlična je stvar što su i one cjenovno pristupačne pa se bez problema počasti i s više komada. Još ti samo nedostaje, rekli bi Bosanci, kahva. Dok čekaš dostavu hrane na adresu, skuhaj jednu crnu, tursku. Stavi na tanjurić i kocku šećera, udobno se smjesti i opušteno dočekaj svoju porciju.

Također, odsad svaki put kad naručiš pitu ili neki desert iz Bosančice, znaš da pomažeš ukloniti najmanje jednu plastičnu bocu iz našeg mora i s naše obale u sklopu naše inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran. Pročitaj više ovdje.

Dobar ti tek i #UživajOffline!

25.8.2020. 16:51:08
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.