Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Otkrij zašto je život lijep uz pizzeriju Vita Bella!

Znaš li da prosječni Britanac za života pojede otprilike 731 pizzu?

Otkrij zašto je život lijep uz pizzeriju Vita Bella!

A znaš li da jedno istraživanje provedeno na 2.000 odraslih osoba pokazuje da je najpopularnija pizza s feferonima? Izgleda da je život još ljepši uz pizzu koja je tradicionalna talijanska delicija i kraljica fast fooda!

A život je uistinu lijep uz dobartek.hr i pizzeriju Vita Bella. Dobre porcije, ukusna hrana, pristupačne cijene i brza dostava hrane i la vita è bella!

Pizzeria Vita Bella smjestila se u ulici Bana Josipa Jelačića 37 u Dubrovniku, a narudžbu možeš osobno preuzeti i na ovoj ovoj adresi. Naravno, dostava hrane može stići i na tvoju adresu. U pizzeriji Vita Bella maheri su kad je u pitanju pizza. Bome su maheri i u pravljenju ostalih specijaliteta poput sendviča, rižota, jela s roštilja, mesnih plata, ribljih i ostalih jela. Najbolje da baciš oko na njihov jelovnik u dobartek.hr aplikaciji i provjeriš što sve nude!

PIZZA

Besplatna dostava pizze na dobartek.hr

Život je lijepši uz pizze iz pizzerije Vita Bella, a onda ćemo ti prvo predstaviti istoimenu pizzu. Ovu talijansku damu čine sir, svježa rajčica, rikula, pršut, origano i masline. Cijena joj je pristupačna i spada u kategoriju popularnih jela unutar aplikacije. Mljaaac! 

Hawaii, Ajme meni, Dubrovnik, Vrišteći zmaj također čine pizza ekipu. Za koju ćeš se ti danas odlučiti? O kakvim je spojevima okusa riječ, provjeri odmah u dobartek.hr aplikaciji!

BURGERI

Pizzeria Vita Bella nudi odlične burgere. Možeš birati između klasičnog burgera, burgera s krumpirićima i cheeseburgera s krumpirićima. 

MESNE PLATE

Besplatna dostava večere u Dubrovniku

Mesna plata danas? Može! Za jednu ili divje osobe? U pizzeriji Vita Bella nude se obje opcije. Mesna plata za jednu osobu sadrži piletinu, svinjetinu, mljeveno meso i krumpiriće.

Mesna plata za dvije osobe sadrži piletinu, svinjetinu, teletinu, mljeveno meso, povrće sa žara i krumpiriće. I to sve po povoljnim cijenama. dobartek.hr aplikacija te zoveee!

Naruči dobartek.hr u Dubrovniku

RIBLJI SPECIJALITETI

Možeš naručiti i riblju platu u koju su se smjestili losos, brancin, orada i blitva i krumpir! Idealno za svaki, a ne samo današnji dan.

Da više ne duljimo s nabrajanjem, najbolje je da otvoriš aplikaciju, odabereš točno ono što ti se jede i naručiš dostavu na svoju adresu. 

Dobar ti tek i javi nam dojmove! I, da, #UživajOffline!

 

18.8.2020. 17:25:47
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.