Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Arkada: Gurmanska dostava hrane u Splitu

Razgledajte tjednu ponudu gotovih jela, iskombinirajte nešto od brojnih priloga i dodataka, i ne vjerujte im da ćete dostavu čekati više od sata - nama je sve stiglo puno prije toga!

Arkada: Gurmanska dostava hrane u Splitu

Svakog Dana Dobra Hrana

Ne brinite, "vrhunski restoran" ne podrazumijeva ni previsoke cijene ni pretenciozna jela od tko-zna-čega. Mi smo iz (kako sami kažu - opsežnog) menija odabrali po jedno jelo za svaki dan u radnom tjednu koji počinje utorkom, a završava subotom. Ponedjeljkom Arkada, pogađate, ne radi. Imajte na umu da je minimalan iznos za dostavu 100 kuna, jer od Podstrane do Splita ipak ima lijep komad puta. Dostava je brza, dostavljač ljubazan, voće i povrće sezonsko, a naročito moramo pohvaliti aranžmane: sve nam je stiglo u praktičnim i 100% sigurnim posudama.

Dan Prvi: Tempura Lunch Box

Lunch Box je kombinacija gurmanskog sendviča, domaćeg kolača i sezonskog voća. Za 33 kune je malo reći da se isplati! Tempura je pohano povrće, konkretno tikvice i patlidžani. Nude se i razne mesne kombinacije. Mi smo našim izborom bili prezadovoljni. Pecivo iz krušne peći je doživljaj samo za sebe, hrskavo, ukusno, toplo, jednom rječju besprijekorno. Od kolača nas je zapala štrudla s jabukom, sve pet. A tek voćna salata, i to usred zime! Nakon mirisne i sočne mješavine južnog voća i kivija, morali smo se zapitati je li ovo bila najbolja dostava ikad?

Arkada dostava hrane dobartek

Dan Drugi: Juha Arkada

Priznajemo da smo nakon trijumfa Lunch Boxa imali visoka očekivanja, pa smo se odlučili za jedno autorsko jelo. Bila je to sjajna ideja :) 49 kuna nije malo za juhu, no radi se o uratku dostojnom Jušnog Nacista. Gusta juha od tikve s repovima kozica prava je stvar za zimski dan, vjerujte nam! Tekstura i okus su podjednako vrhunski. Lagani topli obrok kakvog se samo poželjeti može.

Dan Treći: Chimichanga

Među raznim meksičkim jelima i prilozima odabrali smo chimichangu, što će reći tortilju punjenu piletinom i povrćem. Tu su još i dva umaka, jedan od rajčice i jedan na bazi vrhnja, koji stižu u posebnim kutijicama. Oba su nam se jako svidjela. Za drugo naručeno meksičko jelo Arkada nudi ogroman popust, pa o tome svakako razmislite. Ako želite pikantno, to ne zaboravite napomenuti.

Dan Četvrti: Crna Pizza

Tijesto od pirovog brašna zdravo je i ukusno. Svakako ga probajte! Naš je izbor bila crna pizza s kozicama i povrćem.Sad smo već nekako podrazumijevali da će biti izvrsna. Oduševljenje je, međutim, počelo čim smo otvorili vrata dostavljaču. Osvježavajuć i bogat miris mora (crnilo od sipe + kozice) preplavio nam je predsoblje. A tek boje! Ako vam je netko nekad dostavio bolju pizzu, voljeli bismo čuti o tome.

Dan Peti: Biftek na Žaru

Najkonkretnije smo ostavili za kraj. Biftek je, recimo to prvo, jedan povelik komad mesa. Uz prilog čini zaista obilan obrok, pa razmislite o dijeljenju s nekim ako ga naručujete tijekom radnog dana. Mi smo od priloga odabrali povrće sa žara, preodlično. Sami biftek je ukusan i mekan. Od tri smo opcije odabrali srednje pečen, i dobili meso divno zapečeno izvana, a iznutra sočno i žvakavo. Sa strane dobijete i hrskave kruščiće, za umakanje u sokove od pečenja. Dostojno finale ovog sjajnog tjedna.

Dan Šesti: Epilog

Arkada nudi zaista širok izbor jela za dostavu, od najjednostavnijih do najsvečanijih. Vjerujemo da je naš odabir bio dovoljno raznolik, a i rezultati toliko dobri, da vam bez zadrške preporučimo i ostalih 98% jelovnika, koje još nismo stigli probati. Razgledajte tjednu ponudu gotovih jela, iskombinirajte nešto od brojnih priloga i dodataka, i ne vjerujte im da ćete dostavu čekati više od sata - nama je sve stiglo puno prije toga!

18.1.2017. 14:22:50
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.